Burak Yılmaz'ın morali bozuk

Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında Ankaragücü ile 1 – 1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da, kaybedilen puandan çok hakem hataları ve taraftarın etkisizliği can sıktı.Burak'ın oyundan çıkarken küçük bir grup tarafından

Burak Yılmaz'ın morali bozuk

Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında Ankaragücü ile 1 – 1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da, kaybedilen puandan çok hakem hataları ve taraftarın etkisizliği can sıktı.

Burak'ın oyundan çıkarken küçük bir grup tarafından protesto edilmesi hem teknik heyetin ve hem de futbolcuların canını sıktı. Bu protestoyu kabul etmeyeceklerini ifade eden Güneş, "Burak bunları hak etmedi. Her oyuncunun performansında inişli çıkışlı dönemler olabilir. Takımımız için Burak kritik bir oyuncu ve bu takımın önemli bir parçası" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor