Burak Yılmaz'a Güneş doğdu!

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş'le çalışmaya başladıktan sonra adeta yeniden doğdu. Bu sezon toplamda 13 gol atan Burak, "Ben kendimi forvette daha iyi biliyordum, ama sağ açıkta daha iyi olduğumu onunla gördüm" d

Burak Yılmaz'a Güneş doğdu!

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş'le çalışmaya başladıktan sonra adeta yeniden doğdu. Bu sezon toplamda 13 gol atan Burak, "Ben kendimi forvette daha iyi biliyordum, ama sağ açıkta daha iyi olduğumu onunla gördüm" dedi.

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında maskeyle sahada yer alması beklenen Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş ile çalışmaya başladıktan sonra adeta yeniden doğdu. Bu sezon toplam 13 gol atan Burak Yılmaz, başarılı performansının altında teknik direktör Şenol Güneş'in emeğinin çok fazla olduğunu da belirterek, "Kötü olduğum dönemde dahi hocam hep yanımdaydı. Beni baştan yarattı diyebilirim. Bugüne kadar forvet oynamak istiyordum, ama onunla birlikte sağ açıkta daha iyi olduğumu gördüm. Bu mevkide oynayan biri için iyi goller attım ama sezon sonuna kadar bunların sayısını daha da artırmak istiyorum" dedi.

"HER TAKIMDA OLABİLECEK DÜŞÜŞTEN BİZ DE NASİBİMİZİ ALDIK"

Burak, zirve yarışının içerisinde olmanın çok heyecan verici olduğunu da ifade ederek, "Sezona başlarken büyük hedeflerle yola çıkmıştık. Şu anda bulunduğumuz konumda bu hedeflerin bir parçası. Zaman zaman her takımda olabilecek düşüşlerden biz de nasibimizi alıyoruz. Ama şu an için toparlandık ve bu aşamadan sonra hep çıkış içerisinde olmak arzusundayız. Ligde sadece zirve yarışı değil, kümede kalma mücadelesi de görülmeye devam eder. Oldukça kaliteli bir lig ve bu lig içerisinde bizim etkimizin çok büyük olması bize gurur veriyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler