Burak Yılmaz’a dün hırsız diyenler bugün kral diyor!

Futbol nelere kadir…

Burak Yılmaz’a dün hırsız diyenler bugün kral diyor!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısında Trabzonspor’da olan ve sezon başından itibaren ayrılabilmek için elinden geleni yapan Burak Yılmaz devre arasında “asla gitmem” dediği Beşiktaş’ın yolunu tutmuştu.

HIRSIZ DİYORLARDI…
Trabzonspor’dayken sezon başında Beşiktaş’la gizli görüşmeler yaptığı sırada taraftarların tepkisi nedeniyle Fikret Orman ve yönetiminin vazgeçtiği Burak Yılmaz muradına devre arasında ererken siyah beyazlı taraftarların yaşadığı değişim büyük dikkat çekti.

Beşiktaşlı taraftarların hatta içinde ünlü isimlerin yer aldığı önemli bir kitle Burak Yılmaz’ın transferine karşı çıkarken “Hırsız” diyerek protesto etmişti. Beşiktaşla çıktığı ilk maçlarda da tribünlerin hırsız diye inlediği Burak Yılmaz bugünlerde kral ilan edildi.

FUTBOLUN DÜNÜ YOK…
Beşiktaşlı taraftarların etmediği hakaret kalmayan Burak Yılmaz, dün akşam Konyaspor’a attığı gol sonrasında sosyal medyada sevgi seline uğradı.

Siyah beyazlılarla çıktığı 7 gol 1 asist yapan Burak göklere çıkarılırken futbolda “dün” kavramının bir önemi kalmadığı bir kez daha ortaya koyuldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor