Burak Yılmaz boş geçmedi

Burak attı ama golü takımına yetmedi

Burak Yılmaz boş geçmedi
 Çin Ligi'nde yeni sezonun ilk hafta maçında Luiz Felipe Scolari'nin takımı Guangzhou Evergrande ile Jose Gonzalez'in ekibi Beijing Guoan kozlarını paylaştı.

Tianhe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada son 6 senenin şampiyonu Guangzhou Evergrande, 2-1'lik skorla kazandı. Burak Yılmaz'ın ekibi Beijing yenildi..

Guangzhou Evergrande, 19. dakikada Paulinho'nun attığı golle öne geçerken, maça ilk 11'de başlayan A Mili oyuncu Burak Yılmaz, 38. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçti ve skora dengeyi getirdi.

Beijing'de Hejing Zhao, 66. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartın ardından takımını 10 kişi bırakırken, ev sahibinde de Zheng Zhi 81'de ikinci sarı kartın ardından soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın 88. dakikasında Guangzhou'da Paulinho, 87'de bir kez daha sahne aldı ve tabelayı ilan etti.

Alınan bu sonucun ardından Guangzhou Evergrande puanını 3 yaparken, Beijing Guoan deplasmandan puansız döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler