Burak maskeyle mi oynayacak?

Trabzonspor’da dün akşamki galibiyetin baş mimarlarından Burak Yılmaz ameliyatının ardından taburcu edildi.Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçta Sivok’la girdiği ikili mücadele sonucunda aldığı darbeyle sakatlanan Burak Yılmaz’ın burun nazal k

Burak maskeyle mi oynayacak?

Trabzonspor’da dün akşamki galibiyetin baş mimarlarından Burak Yılmaz ameliyatının ardından taburcu edildi.

Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçta Sivok’la girdiği ikili mücadele sonucunda aldığı darbeyle sakatlanan Burak Yılmaz’ın burun nazal kemiğinde iki yerden kırık oluşmuştu. Kulüp doktoru Hakan Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Önce lokal anesteziyle yapılmaya çalışılan operasyon, kırığın muhteviyatı ve pozisyonu gereği çok ağrılı olması üzerine genel anestezi altında ameliyathane şartlarında gerçekleştirilmiştir. Operasyon sonrası bir süre dinlendirilen Burak Yılmaz, doktorunun uygun görmesi üzerine bugün itibariyle taburcu edilmiştir. Bu kırıkların tam olarak iyileşme süresi yaklaşık 1.5 – 2 aydır. Burak operasyonu yapan uzmanın önerileri doğrultusunda birkaç gün evde dinlenecek, ardından uygun görüldüğü zaman kondisyon salonunda sınırlı antrenmanlarına başlayabilecektir. Sporcumuzun takımla birlikte antrenmanlara ne zaman çıkacağına ise yapılacak kontrollerden sonra karar verilecektir. Burak Yılmaz’ın kırığının kaynaması ve aldığı şekle bağlı olarak, uygun görüldüğünde maskeyle müsabaka oynaması değerlendirilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor