Burak: Kimseden korkumuz yok

Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Burak Yılmaz, Galatasaray ile çok sert ve zevkli geçecek bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kimseden korkmuyoruz. He ne olursa olsun kazanan takım biz olacağız" diye konuştu. Trabzonspor'un son haftalarda yıldızı

Burak: Kimseden korkumuz yok

Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Burak Yılmaz, Galatasaray ile çok sert ve zevkli geçecek bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kimseden korkmuyoruz. He ne olursa olsun kazanan takım biz olacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un son haftalarda yıldızı parlayan isimlerinden Burak Yılmaz, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu. Burak, zirve yarışında hiç kimseden korkmadıklarını belirterek, "Galatasaray her zaman saygı duyulacak bir takım ve şu anda bizden kötü durumdalar ama kötü takım değiller. Bizim iyi bir serimiz var onların da son haftalarda bir çıkışları var. Kesinlikle çok sert ve zevkli bir maç olacak. Her ne olursa olsun kazanan takımın biz olacağını düşünüyorum" dedi.

"MİLLİ TAKIM HAYALLERİMİ SÜSLÜYOR"

Burak, her futbolcu gibi Milli takımın kendisinin en büyük hayali olduğunu belirterek, "Milli Takım rüyalarıma giriyor. Çağırılırsam koşa koşa giderim, çağırılmazsam ise dışarıdan desteklerim" diye konuştu. Burak, Trabzonspor'da kendisini sürekli olarak geliştirdiğini de belirterek, "Şenol hocamın bu gelişimdeki katkısı oldukça büyük. Benimle sürekli olarak ilgilendi ve eksik yönlerimi geliştirmemde katkısı oldu. Burada yeniden doğmuş gibi oldum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor