Burak: 'Kafam kırılsa bile oynarım'

Trabzonspor sağlık heyeti Konya maçında başına aldığı darbeyle travma geçiren Burak Yılmaz’ın Galatasaray karşısında oynayıp oynamayacağının, çekilecek tomografi ve MR sonucunda belli olacağını açıkladı.Burak “Kendimi çok iyi hissediyorum. Kafam kırılsa d

Burak: 'Kafam kırılsa bile oynarım'

Trabzonspor sağlık heyeti Konya maçında başına aldığı darbeyle travma geçiren Burak Yılmaz’ın Galatasaray karşısında oynayıp oynamayacağının, çekilecek tomografi ve MR sonucunda belli olacağını açıkladı.

Burak “Kendimi çok iyi hissediyorum. Kafam kırılsa da Galatasaray maçında kesinlikle oynamak istiyorum. Mutlu sona ulaşmamıza sadece 7 hafta kaldı. Bu süreçte takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Şampiyon olalım yeterki, tek istediğim bu” ifadesini kullandı.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, dün Trabzonspor'un resmi sitesinden “Burak’ın aldığı ikinci darbede sol kafa tası yan kemiği üstünde kanama tespit edildi. Olası bir beyin kanaması ihtimaline karşılık hastanede müşahade altında tutulması gerekli görüldü. Şu andaki genel durumu ve muayene bulguları iyi olan Burak’ın maç oynaması konusunda gerekli şartların oluşup oluşmadığının belirlenmesi amacıyla hafta içinde durumu değerlendirilecek” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler