Burak gol krallığına koşuyor!

Trabznspor'da bu sezon takımı adına 15 gole imza atan Burak Yılmaz, gol krallığına doğru koşuyor. Bordo-mavili forma ile altın çağını yaşayan golcü oyuncunun gol attığı maçlarda Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi.Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında evin

Burak gol krallığına koşuyor!

Trabznspor'da bu sezon takımı adına 15 gole imza atan Burak Yılmaz, gol krallığına doğru koşuyor. Bordo-mavili forma ile altın çağını yaşayan golcü oyuncunun gol attığı maçlarda Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında evinde Bursaspor'u, Burak Yılmaz'ın attığı tek golle mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Trabzonspor'da, kritik bir virajı daha geride bırakmanın sevincini yaşıyor. Kazandıkça şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Bordo-mavililerde Burak Yılmaz da attığı gollerle gol krallığına doğru koşuyor. Gösterdiği performansla Karadeniz ekibinin şampiyonluk yolunda en büyük yükü çeken oyuncuların başında gelen Burak Yılmaz, 19 golle gol krallığında önde olan Fenerbahçe'li Alex'i 15 golle takıp ediyor. Fenerbahçe'li Niang'da 15 golü bulunuyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vazgeçilmezi olan golcü oyuncu futbolculuk kariyerinin en verimli dönemini Bordo-mavili forma altında yaşıyor. Bu sezon attığı 15 golle Bordo-mavili takımın en çok gol atan oyuncusu olan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de en çok gol atan yerli oyuncu da oldu. Bordo-mavili takımın bu sezon ligde topladığı 69 puanın 31'nde ise Burak Yılmaz'ın imzası bulunuyor.

BURAK YILMAZ'IN BU SEZON ATTIĞI GOLLER VE TRABZONSPOR'UN KAZANDIĞI PUANLAR

Trabzonspor-Sivasspor: 6-1 (Burak 1 gol) (3 puan)

Kasımpaşaspor-Trabzonspor: 0-7 (Burak 2 gol) (3 puan)

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 3-1 (Burak 1 gol) (3 puan)

Gaziantepspor-Trabzonspor: 1-3 (Burak 2 gol) (3 puan)

İ.B.Belediyespor-Trabzonspor: 1-3 (Burak 2 gol) (3 puan)

Trabzonspor-Karabükspor: 3-0 (Burak 1 gol) (3 puan)

Sivasspor-Trabzonspor: 2-3 (Burak 2 gol) (3 puan)

Trabzonspor-Kayserispor: 3-3 (Burak 1 gol) (1 puan)

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2 (Burak 1 gol) (3 puan)

Galatasaray-Trabzonspor: 0-1 (Burak 1 gol) (3 puan) Trabzonspor-Burasspor:1-0 (Burak 1 gol) (3puan)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor