Burak Beşiktaş için fedakarlık yapmış!

Fikret Orman, imza töreninde Burak Yılmaz'ın Beşiktaş için Trabzonspor'daki kontratından fedakarlık ettiğini söyledi

Burak Beşiktaş için fedakarlık yapmış!

Haber61 Spor Servisi

Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde kadroya katılan futbolcular için imza töreni düzenlendi. Törende Başkan Fikret Orman, Trabzonspor'dan alınan Burak Yılmaz için bordo mavili takımdan ayrılırken Beşiktaş için fedakarlık yaptığını açıkladı.

Orman "Burak bizim ailemizin bir ferdi. Burak'ın babasını da çok severim. İsmi çok Beşiktaş'la geçti. Çünkü normaldir onun evi burası. Ayrıldıktan sonra da Beşiktaş'a gelmek istediğini çok söyledi. Burak kardeşime de evine, ailene hoşgeldin demek istiyorum. Burak, Trabzonspor'daki kontratına istinaden büyük fedakarlıklar yapıp buraya geldi. Kendisine bunun için de çok teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Burak ise "Yaklaşık 12 sene önce ayrıldım. 12 sene sonra tekrar bana bu formayı giymemi uygun gören başkanımıza, yönetime teşekkür ediyorum. Önce kendimi, sonra bana inananları mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler