Bülent Yıldırım o maçtan sonra ilk defa Trabzonspor maçında

Konyaspor Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım o maçtan sonra ilk kez Trabzonspor maçını yönetecek.

Bülent Yıldırım o maçtan sonra ilk defa Trabzonspor maçında

Haber61 – Spor Servisi - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.


Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 18:30’da oynanacak olan karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcıları Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan olacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Erken Özdamar olacak.

Bülent Yıldırım en son 24 Nisan 2016 Trabzon’da oynanan ve Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yönetti. Karşılaşma 89. Dakikada Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonucu yarıda kalmıştı.

BÜLENT YILDIRIM’IN TRABZONSPOR KARNESİ

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım bugüne kadar Trabzonspor’un 33 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 12 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 6 beraberlik elde etti. Yıldırım Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 18 karşılaşmada görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 8 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bülent Yıldırım 33 karşılaşmada Trabzonsporlu oyunculara 1 kırmızı kart gösterirken rakip takım oyuncularına 7 kırmızı kart gösterdi.

BÜLENT YILDIRIM’IN KONYASPOR KARNESİ

Bülent Yıldırım Konyaspor’un 24 karşılaşmasında görev yaptı. Konyaspor bu maçlarda 7 galibiyet 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Yıldırım Konyaspor’un evinde oynadığı 9 karşılaşmada görev yaptı. Konyaspor bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Bülent Yıldırım 24 karşılaşmada Konyasporlu futbolculara 4 kırmızı kart gösterdi.

2010-2011’DE İKİ GOLÜ SAYMADI

Bülent Yıldırım 2010-2011 sezonunda oynanan Eskişehirspor maçında Trabzonspor’un iki golünü iptal etmişti. Ayrıca Bülent Yıldırım 2015-2016 sezonunda oynanan Trabzonspor’un Mersin İdmanyurdu’na 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada Medjani’nin kafa ile attığı golü ofsayt gerekçesi ile vermemiş ancak golün nizami olduğu ortaya çıkmıştı.

Bülent Yıldırım o maçtan sonra ilk defa Trabzonspor maçında

YARIDA KALAN MAÇI YÖNETTİ

2014-2015 sezonunda oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçını Bülent Yıldırım yönetmiş ve maç çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler