Bucaspor'da penaltı isyanı!

Şeref Üstündağ, Fenerbahçe'ye 5-3 yenilerek kümede kalma umutlarını iyice yitirdikleri maçın 59. dakikasında aleyhlerine çalınan ve skoru 3-2'ye getiren penaltıya isyan etti. Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Fenerbahçe'ye 5-3 yenilerek kümede kalma umutla

Bucaspor'da penaltı isyanı!

Şeref Üstündağ, Fenerbahçe'ye 5-3 yenilerek kümede kalma umutlarını iyice yitirdikleri maçın 59. dakikasında aleyhlerine çalınan ve skoru 3-2'ye getiren penaltıya isyan etti.

 

Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Fenerbahçe'ye 5-3 yenilerek kümede kalma umutlarını iyice yitirdikleri maçın 59. dakikasında aleyhlerine çalınan ve skoru 3-2'ye getiren penaltıya isyan etti.

 

Üstündağ, Hakem Bünyamin Gezer'in, yardımcısı Cem Hanoğlu'nun hatalı yönlendirmesi sonucu yanlış bir penaltıya hükmettiğini belirterek, "Tüm Türkiye, Ediz'in eline çarpan topa penaltı çalınmaması gerektiğini söylüyor. O penaltı olmasaydı, maçı kesin kazanırdık. Ayrıca Gezer gibi otoriter bilinen bir hakemin, sarı kartı olan Gökhan Gönül'e, gözünün önünde topu yere çarpmasına rağmen ikinci sarıyı çıkaramaması da büyük bir yanlıştı" dedi.

 

Fenerbahçe randevusunda yaşanılanların, Bucaspor için tüm sezonun kısa bir özeti gibi olduğunu da ekleyen Üstündağ, "Aleyhimize çalınan kritik penaltı kararları neticesinde bugün küme düşme hattında yer alıyoruz. Maçlarımıza bir göz atılırsa, ne kadar haksızlığa uğradığımız ortaya çıkar. Trabzon, Sivas, Gençlerbirliği maçlarında bize çalınmayan penaltılar ve rakiplerimize çalınanlar ilk aklıma gelenler Hakemler maalesef Bucaspor müsabakalarında çok kritik hatalar yaptı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor