Buca'da Samet Aybaba depremi

Bucaspor Kulubü Başkanı Şeref Üstündağ ile görüşen Teknik Direktör Samet Aybaba, dün (5 Nisan) akşam Sarı-Lacivertli ekibe son antrenmanını yaptırdıktan sonra görevinden ayrıldı.Karabükspor maçı hazırlıklarına dün Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nd

Buca'da Samet Aybaba depremi

Bucaspor Kulubü Başkanı Şeref Üstündağ ile görüşen Teknik Direktör Samet Aybaba, dün (5 Nisan) akşam Sarı-Lacivertli ekibe son antrenmanını yaptırdıktan sonra görevinden ayrıldı.

Karabükspor maçı hazırlıklarına dün Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nde başlayan Bucaspor, Aybaba yönetiminde çalıştı. Kulüp Başkanı Üstündağ ve yönetim kurulu üyelerinin de seyrettiği antrenmanda herhangi bir açıklama yapmayan Samet Aybaba, "Cuma günü yapacağım basın toplantısında çok şey açıklayacağım." dedi.

Üstündağ ise Aybaba ile yaptığı görüşmeden sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Şeref Üstündağ, "Hocamızla görüşerek anlaştık. Kendisi, takımı antrenörümüz Karafırtınalar'a teslim edecek. Karabükspor ve daha sonraki maçlara Sait hocamızla çıkacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor