Buca: Fener ve Trabzon'a rahat yok

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Fenerbahçe karşısında onurlu bir galibiyetin peşinde olacağız" dedi.   Yaykıran, yaptığı açıklamada, pazar günkü karşılaşmanın tüm İzmirliler ve İzmirl

Buca: Fener ve Trabzon'a rahat yok

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Fenerbahçe karşısında onurlu bir galibiyetin peşinde olacağız" dedi. 

 

Yaykıran, yaptığı açıklamada, pazar günkü karşılaşmanın tüm İzmirliler ve İzmirli Fenerbahçe taraftarları için önemli bir gün olacağını, maçı izlemeye gelecek sporseverlerin büyük bir olasılıkla Fenerbahçe'yi bir Süper Lig maçında önümüzdeki 15 aylık dönem içinde son kez izleme fırsatı bulacağını söyledi.

 

Tüm İzmirin, özellikle Fenerbahçe taraftarlarını bu fırsatı kaçırmaması için pazar günü Atatürk Stadı'na beklediklerini kaydeden Yaykıran, bir çok Fenerbahçe taraftarının maça geleceğini düşündükleri için, müsabakaya gelmek isteyenlerin bir an önce biletlerini almaları gerektiğini ifade etti.

 

Yaykıran, ligde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra kendilerinin de Sivasspor ile ligde kalmanın rekabeti içinde olduklarını belirterek, "Takımımız pazar günü oynayacağı maçta tüm gücünü sahaya yansıtarak, Fenerbahçe karşısında onurlu bir galibiyetin peşinde olacaktır. Amacımız, Fenerbahçe'yi bu sezon kendi sahasında yenme başarısını gösteren tek takım olan Bucasporumuz'un bu galibiyetinin bir tesadüf olmadığını kanıtlamaktır" dedi.

 

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rahat olması gerektiğini çünkü Bucaspor'un hiç bir takıma kolaylık sağlamayacağını ifade eden Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Rakiplerimizin durumu ve kendi durumumuz ne olursa olsun, Bucaspor çıktığı her maçta onurlu mücadelesini, oynadığı maçların son dakikasına kadar sürdürecektir. Bucaspor, ligde tutunma mücadelesini son maça kadar sürdürecektir. Bugüne kadar Bucaspor'un Süper Lig'de olduğunu kavrayamayan bir çok İzmirli hemşehrimize yeniden ansıtmak gerekir ki; şu anda bir İzmir takımı, Süper Lig'de tutunma mücadelesi veriyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor