'Bu sezon Arsin'in çıkış yılı olacak'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, bu sezon Arsinspor'un çıkış yılı olacağını söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki haftadır üst üste galip

'Bu sezon Arsin'in çıkış yılı olacak'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, bu sezon Arsinspor'un çıkış yılı olacağını söyledi. 

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki haftadır üst üste galip geldiklerini belirterek, ''Bu hafta sahamızda Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizim için çok anlamlı olacak'' dedi. 

Ligde ilk 5 takım içinde yer almayı hedeflediklerini ifade eden Cinemre, ''Takım olarak oyuncularım iyi mücadele etmeye başladılar. Arsinpor 2 senedir sıkıntılı dönemler geçirdi. Bu sene çıkış yılımız olması için gayret gösteriyoruz. Bu yıl Arsinspor'un çıkış yılı olacak. Arsin'in ileri gelenleri bu kulübe maddi ve manevi sahip çıkmalı. Futbol ayrı bir sektör olmuş durumunda. Bir çok il takımı ve büyük ilçe takımları bu sektörde yer almazken, biz Arsin olarak iyi bir sektörün içindeyiz. Bunun da değerini bilmeliyiz'' diye konuştu. 

Geçen sezon Arsinspor Kulübü'nü bir yerlere taşımak için ekibiyle birlikte büyük uğraşlar verdiklerini kaydeden Cinemre, şöyle devam etti:
     ''Futbolcularımız kulübü sahiplendiler, Arsin'in yüzünü kara çıkartmadıkları için onları kutluyorum. Arsin'in çok önemli alt yapı potansiyeli var. Bu potansiyele de sahip çıkmalıyız. Gençlerimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bu konuda bize görev düştüğü kadar velilere de çok büyük görev düşüyor. Velilerimiz bu konuda duyarlı olmamalı.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor