Bu seferde Burak'ı istiyorlarmışşş!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı etkileme çalışmalarına son sürat hız kesmeden devam ediliyor. Daha önce Selçuk İnan'a talip olduğu iddia edilen Sevilla'nın bu kez de Burak Yılmaz ile ilgilendiğini yazan ulusal medya Trabzon'da artık ciddiye a

Bu seferde Burak'ı istiyorlarmışşş!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı etkileme çalışmalarına son sürat hız kesmeden devam ediliyor.

 

Daha önce Selçuk İnan'a talip olduğu iddia edilen Sevilla'nın bu kez de Burak Yılmaz ile ilgilendiğini yazan ulusal medya Trabzon'da artık ciddiye alınmıyor. Ayrıca Burak Yılmaz'ı bir tek Sevilla değil Espanyol da istiyormuş...

 

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Doğan Medya Grubunu'nun bordo-mavili kulübü yıpratmaya yönelik bir çok haberler yaptığını ve yapmaya da devam edeceği duyurulmuştu. Bugün Milliyet Gazetesi de Selçuk İnan yerine Burak Yılmaz'ın Sevilla ve Espanyol tarafından istenildiğini yazdı.

 

MİLLİYET'İN HABERİ SAYFA 2'DE...

 

LÜTFEN DİKKAT!

Burak Yılmaz'ın daha geçen günlerde, "Futbolu Trabzon'da bırakmak isterim" sözlerini hatırlatır ve Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda ilerlerken bu tür haberlerle karşılaşacağını Trabzonspor taraftarının bilgilerine sunarız.

 

 

 

İşte o haber: "Trabzonspor'da bu sezon çok başarılı maçlar çıkaran ve attığı gollerle takımın liderlik koltuğunda oturmasında baş rolü oynayan Burak'ın performansı La Liga ekiplerinden Sevilla ve Espanyol'un da dikkatini çekti.

 

İspanyol basını Sevilla'da Kanoute'nin varisinin Burak olacağını ileri sürerken, genç yıldızın önümüzdeki sezon La Liga'da forma giymesine kesin gözüyle bakıldığını belirtti.

 

Malili golcü Kanuote'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağına dikkat çeken Diario Sevilla Gazetesi, Avrupa'da golcü arayışına giren Sevilla'nın Burak'da karar kıldığını ileri sürdü. Burak'ın özellikle fizik yapısını ön plana çıkaran bir yazı kaleme alan İspanyol Gazeteci Juan Navarro ise “Burak 1.88 boyu ve 81 kilo ağırlığı ile tam bir savaşçı” ifadelerini kullanırken, Trabzonsporlu oyuncunun Türkiye'deki günlerinin artık sayılı olduğunu belirtti.

 

Burak Yılmaz'a bir talip de Katalanlar'ın ikinci takımı Espanyol'dan geldi. Espanyol'un da Burak'ın menajeri ile temasa girdiğini ve bilgiler topladığını savunan Sport Gazetesi, Trabzonspor'un bu oyuncu için belirleyeceği bonservis ücretinin öğrenilmeye çalışıldığı ifade edildi"

 

LÜTFEN DİKKAT!

Burak Yılmaz'ın daha geçen günlerde, "Futbolu Trabzon'da bırakmak isterim" sözlerini hatırlatır ve Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda ilerlerken bu tür haberlerle karşılaşacağını Trabzonspor taraftarının bilgilerine sunarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor