''Bu Onur' bize ait''

"Çok mutluyum. Biz lider olduktan sonra şampiyon olacağımıza yürekten inandık. Liderliği kaybettikten sonra da umudumuzu kaybetmedik. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini hep bekledik. Son maçta nasip oldu, son maçta şampiyonluğu kazandık. Trabzonspor'dan son

''Bu Onur' bize ait''

"Çok mutluyum. Biz lider olduktan sonra şampiyon olacağımıza yürekten inandık. Liderliği kaybettikten sonra da umudumuzu kaybetmedik. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini hep bekledik. Son maçta nasip oldu, son maçta şampiyonluğu kazandık. Trabzonspor'dan sonrta Anadolu'da bu mutluluğu yaşattık. Bu onur bize ait. 0yuncularımla gurur duyuyorum, alınlarından öpüyorum. Taraftara çok teşekkür ediyoum. Şimdi artık üzerimizde Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmeniz ağır yükü var. Bize inanan güvenen herkesin güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağız. Bu tarihi bütün şehir yazdı. İyi bir ekip oluşturduk, ekip birlikteliği ile şampiyonluk geldi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor