Bu oldu mu şimdi?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, daha geçen gün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a, verdiği özel kalemin Trabzonspor taraftarlarınca büyük bir tepkiyle karşılanmasının yankıları halen daha sürerken, bugün de Erdoğan, Aziz

Bu oldu mu şimdi?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, daha geçen gün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a, verdiği özel kalemin Trabzonspor taraftarlarınca büyük bir tepkiyle karşılanmasının yankıları halen daha sürerken, bugün de Erdoğan, Aziz Yıldırım ve Alex’i makamına kabul etti.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hareketi, Trabzonspor taraftarlarınca büyük bir tepkiyle karşılandı. Taraftarlar, “Şampiyonluğa oynayan bu iki takımın böylesine önemli günler geçirdiği şu dönemde başbakan Erdoğan’ın bu davranışını hiç tasvip etmiyoruz. Hiç değilse lig bittikten sonra da randevu vererek görüşme yapılabilirdi” dediler.

 

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde, Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söylediği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor