Bu maçın telafisi yok!

Rakip Türkiye'nin 6 puanla 4. olduğu grupta Avusturya, 7 puanla 3. durumda. İlk iki maçını kazandıktan sonra son iki maçını kaybeden Türkiye, ikincilik hedefine ulaşabilmek için Avusturya'yı yenmek zorunda.  Kazanan takım ikinciliğe yükselecek. Milli takı

Bu maçın telafisi yok!

Rakip Türkiye'nin 6 puanla 4. olduğu grupta Avusturya, 7 puanla 3. durumda. İlk iki maçını kazandıktan sonra son iki maçını kaybeden Türkiye, ikincilik hedefine ulaşabilmek için Avusturya'yı yenmek zorunda.

 

Kazanan takım ikinciliğe yükselecek. Milli takımımız, yenilenen kadrosu ile seyirci desteğini de arkasına alarak Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan galibiyet çıkarmaya çalışacak.

 

Türkiye, ikinci yarı maçlarına ise 3 Haziran'da grubun bir başka iddialı takımı Belçika karşılaşması ile başlayacak.

 

A Milli Takım'ın Avusturya karşısındaki muhtemel 11'i: Volkan, G.Gönül, Servet, Serdar, H.Balta, Selçuk, Hamit, Nuri, Mehmet Ekici, Arda Turan, Burak Yılmaz..

 

A GRUBU'NDA KALAN MAÇLAR:

 

29 Mart 2011

Türkiye-Avusturya

Belçika-Azerbaycan

 

03 Haziran 2011

Avusturya-Almanya

Belçika-Türkiye

Kazakistan-Azerbaycan

 

07 Haziran 2011

Azerbaycan-Almanya

 

02 Eylül 2011

Almanya-Avusturya

Azerbaycan-Belçika

Türkiye-Kazakistan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor