Bu kez Serkan Balcı sakatlandı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Gloria Spor Center'da gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili ekip şut çalışması yaptı.Şut çalışması sırasında sağ ayak bileğinden sakatlanan Serkan, antrenmanı tamamlayamadı. Sağlık ekibinin kontrolünden sonra bo

Bu kez Serkan Balcı sakatlandı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Gloria Spor Center'da gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili ekip şut çalışması yaptı.

Şut çalışması sırasında sağ ayak bileğinden sakatlanan Serkan, antrenmanı tamamlayamadı. Sağlık ekibinin kontrolünden sonra bordo-mavili futbolcunun ayağına buz tedavisi uygulandı.

Bu sabah ki çalışmada sağ ayağından sakatlanan Yattara antrenmana katılmazken, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Egemen de çalışmada yer almadı. Selçuk ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Trabzonspor'un sezonun ikinci yarısı için Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmaları yarın sabah antrenmanının ardından sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor