Bu haber varan 3 oldu!

Trabzonspor’un şampiyonluğuna haftalar kala Selçuk İnan hakkında daha önce de yazılan yalan haberler bu haftalar daha da yoğunlaştı. Bu yalan haberler sadece Selçuk İnan’la kalmıyor gelin daha önce de Trabzonspor’un iki yıldız oyuncusunun nasıl Fenerbahçe

Bu haber varan 3 oldu!

Trabzonspor’un şampiyonluğuna haftalar kala Selçuk İnan hakkında daha önce de yazılan yalan haberler bu haftalar daha da yoğunlaştı. Bu yalan haberler sadece Selçuk İnan’la kalmıyor gelin daha önce de Trabzonspor’un iki yıldız oyuncusunun nasıl Fenerbahçe’ye gideceği yönünde yapılan yalan haberlere bakalım.

BU VARAN 1
Varan 1- Tarih 5 Kasım 2004. Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla Vatan Gazetesi’nde çıkan ve Trabzonspor’da oynayan Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe’ye gideceğini söyleyen yalan haber. İşte o haber: “Sarı-lacivertliler, Trabzon ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan genç yıldızı renklerine katmak için atak başlatıyor. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşın Gökdeniz Karadeniz'in transferinde ısrarcı. Gökdeniz ile daha önce görüşerek, transferi için anlaşmaya varan ve "Yönetimle anlaşırsanız gelirim" sözü alan F.Bahçe, bu oyuncunun işini bitirmek için tüm olanaklarını seferber edecek. Bu oyuncu için araya milletvekilleri ve hatırlı kişiler de sokulacak”

Varan ikiyi görmek içini ikinci sayfaya geçiniz...

 

BU DA VARAN 2
Varan 2- Tarih 17 Mayıs 2006. Yine aynı isim yani Ferudun Niğdelioğlu. Bu sefer de Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye gideceğini yazdı. İşte o haber: “Teknik direktör sorunu yaşamasına rağmen bir türlü vazgeçemediği milli futbolcu Fatih Tekke için Trabzonspor'a yeni bir teklifte bulunan F.Bahçe'ye bordo-mavililerden 10 milyon Euro'luk fatura çıktı. Sezonun 32. haftasında Trabzon'da oynanan Trabzonspor-F.Bahçe maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu, Karadeniz ekibinin başkanı Nuri Albayrak'la görüşmek istedi. F.Bahçeliler'in, Fatih Tekke'nin transfer koşullarını konuşmak için istediği görüşme gerçekleşemedi.

Ancak F.Bahçe cephesi, menajerler aracılığıyla Fatih Tekke'ye talip olduklarını Trabzonspor Başkanı'na iletti. Bunun üzerine Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Avrupa'ya gitmek isteyen milli oyuncusu için 10 milyon Euro istedi. Bu rakamı çok yüksek bulan F.Bahçe ise 3 milyon Euro ve futbolcularından Mehmet Yozgatlı ile Semih'i vermeyi önerdi. Trabzonspor'un, bu teklife karşılık 4 F.Bahçeli oyuncu ve 2-3 milyon Euro tutarında bir rakama sıcak baktığı öğrenildi. Henüz anlaşma sağlanamayan pazarlığın sürdüğü, konunun önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşabileceği belirtildi”

Veee Varan 3. Görmek için üçüncü sayfaya geçiniz...

 

VEEE VARAN 3
Varan 3- Tarih 12 Nisan 2011. Yine aynı isim Ferudun Niğdelioğlu. Niğdelioğlu bu kez de Selçuk İnan’ın Fenerbahçe’ye geleceğini yazdı. Haber61 olarak yorumsuz bir şekilde bu haberi siz Trabzonspor taraftarının görüşüne sunuyoruz. Niğdelioğlu, bu kez yaptığı haberi de Rıdvan Dilmen’e dayandırarak yazıyor.

İşte o haber: Sarı lacivertli takımın eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, yakın çevresine, “F.Bahçe, Emenike ve Selçuk İnan’la anlaşmaya vardı” dedi.

Şampiyonluk yolunda Trabzon’la amansız bir yarışa giren F.Bahçe’de yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Sarı lacivertlilerin, bu sezona damgasını vuran iki futbolcu şimdiden anlaşmaya vardığı ve bu transferlerin sezon sonunda resmiyet kazanacağı belirtildi. F.Bahçe’nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen’in yakın çevresine, “Aldığım duyumlara göre F.Bahçe, Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emenike’yi bitirmiş. Her iki futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Ortam uygun olmadığı için şimdiden açıklamayı uygun görmüyorlar” dediği belirtildi.

F.Bahçe’nin kaptanı Alex’in, “Türkiye’de forma giyen en iyi Türk futbolcu” dediği Trabzonsporlu Selçuk İnan ile yine ligimizdeki en iyi yabancı oyunculardan biri olarak gösterilen Karabüksporlu Emenike’nin sarı lacivertli takıma transferiyle ilgili gelişmeler de bir hayli ilginç... Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini “Avrupa’ya gitmek istiyorum” diye uzatmayan Trabzonsporlu Selçuk İnan’ın menajerleri, milli futbolcunun Avrupa’da bir takımda oynayacağını söylüyor ama işin aslının böyle olmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe’nin 31 Mayıs’ta serbest kalacak olan Selçuk’u bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katacağı ifade ediliyor dedi”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor