Bu bizim oyunumuz gibi değildi!

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu. Yenilgiyi değerlendiren Güneş, bu maçta oyun olarak tedirgindik. İyi başlayamadık. Top kaybımız çok oldu. Oyuncu değişikliği ile golü yedik. Üzerine bir go

Bu bizim oyunumuz gibi değildi!

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu. Yenilgiyi değerlendiren Güneş, bu maçta oyun olarak tedirgindik. İyi başlayamadık. Top kaybımız çok oldu. Oyuncu değişikliği ile golü yedik. Üzerine bir gol daha gelince daha bir tedirginlik yaşadık. Oyun akıcılığımızı ortaya koyamadık. Bizim normaldeki oyunumuzdan değişik bir oyun ortaya çıktı. Akılcı oyunumuzdan çıktık. Herkes bildiği futbolu oynadı. Rakip 10 kişiydi ama biz bunu bile değerlendiremedik.

Lig bir maraton. Buraya kimse bize puan verdi diye gelmedik. Emeğimizin ve akılcılığımızın karşılığı yoktu bu nedenle puan alamadık. Oyunumuzun karşılığını bugüne kadar hep aldık. Oynayamayınca doğal olarak karşılık alamadık. Rakiplerden İki puan daha önde olabilirdik. Ama olmadı. Lig yarışımız hep vardı bu yarış devam ediyor. Bugün kaybederek büyük bir avantaj kaybetmiş olduk.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler