Bu adama biri haddini bildirsin!

Fenerbahçe’yi çiftlikleri gibi kullandıkları yetmiyormuş gibi..

Bu adama biri haddini bildirsin!

Haber61/Haber Servisi - Analiz Haber Levent Ustabaşı - Mehmet Ekici’de olduğu gibi Trabzonspor yine bir futbolcu yüzünden Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. 


Fenerli yönetici Mahmut Uslu’nun hadsiz ve pervasızca açıklamaları ise şaşkına çevirdi ‘hem suçlu hem güçlü’ dedirtti.

Bu adama biri haddini bildirsin!Giuliano’nun kulübünü takmayıp adeta barbarca hareket eden, izah, yol, düstur, etik davranış kurallarını hiç ederek hareket etmelerine rağmen menajerinin de açıklamalarını takmayan Fenerli yönetici Mahmut Uslu, bir de şunları dedi; 
“Bizi FETÖ çökertemedi. Bunlar kim oluyor? Bizimle boşuna uğraşıyorlar çünkü başaramayacaklar. Biz bu yılın barış ve dostluk senesi olması gerektiğini düşünüyorduk. Hala da böyle düşünüyoruz. Ama belliki rakiplerimiz bunu düşünmüyor. Bize asla güçleri yetmez. Bugün bunu bir kez daha anladılar. Giuliano’ya dik durduğu için teşekkür ederim. Çok karakterli ve düzgün bir çocukmuş. Trabzonspor bizden fazla para verdiği halde bizi tercih etti.”

Bu açıklamalarından sonra Mahmut Uslu’ya bir kaç soru soralım;

Rakibinin ilgilendiği oyuncuyu son gece ayartmaya kalkmak karakterinizin neresine koydunuz?

Kulübüyle görüşmeden el altından bir kaç kişiyi devreye sokarak oyuncuyu kaçırır gibi tesislere götürmek adetiniz mi?

Fetö ile mücadele ettik diyorsunuz bizi yıkamadılar diyorsun çökertemediler diyorsun peki, Fenerbahçe’ye üye yaptığınız tüm hakim savcıların FETÖ’dan içeri alınmasına ne diyeceksin? Fenerbahçe TV’nin müdürünün Bylock kullanıcısı çıkması bir tesadüf mü?

Başkanın ve oyuncularınla tüm FETÖ üyeleri ile yaptığınız halı saha maçlarındaki fotoğrafı ne çabuk unuttun?

Şimdilik bu sorular Uslu’ya yeter.

Bunlara cevap versin Trabzonspor’un tavrını, oyuncuya neden bu kadar ücret teklif ettiğini birlikte oturur eleştiririz…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor