Brozekler'le henüz anlaşma yok

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyle

Brozekler'le henüz anlaşma yok

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Çok önemli bir sorumluluğumuz var. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Şu ismi alacağız demek istemiyorum. Veya şu kadar futbolcu alacağız da demeyeceğim" dedi.

Şakar, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle her hangi bir anlaşma sağlanmadığını kaydederek, "Anlaştığımız yönünde yapılan yorumlar doğru değil. 3-4 bölgede görevlendirdiğimiz arkadaşlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar anlaştığımız bir isim yok" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor