Brozeklerin tercümanı gitmiyor

Al İttihad ile oynanacak özel maç için Arabistan'a yapılan vize başvurularında kriz yaşandı. Yetkililer, kafiledeki tercüman dahil hiçbir kadına vize vermedi.Fanatik'in haberine göre; Lige verilen milli arada Arabistan’ın Al İttihad takımıyla özel bir maç

Brozeklerin tercümanı gitmiyor

Al İttihad ile oynanacak özel maç için Arabistan'a yapılan vize başvurularında kriz yaşandı. Yetkililer, kafiledeki tercüman dahil hiçbir kadına vize vermedi.

Fanatik'in haberine göre; Lige verilen milli arada Arabistan’ın Al İttihad takımıyla özel bir maç yapacak olan Trabzonspor, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Sporcular ve antrenörlerin yanı sıra bazı yönetici eşlerinin de kafileye katılmasıyla birlikte Arabistan’a toplu vize başvurusu yapıldı. Ancak Karadeniz temsilcisine gelen yanıt tahmin edilmeyen türdendi. Arabistanlı görevliler, kafilede yer alacağı belirtilen hiçbir kadına vize vermedi. Kulübün görevlisi olan tercüman da bu muameleden nasibini aldı. 

Bu gelişmeyle şok olan Bordo-Mavili yöneticilerin konuyla ilgili sitemlerini ilettiği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor