Brozekler ve Alanzinho kampta

Trabzonspor'un yeni transferleri Polonyalı kardeşler Pawel ve Piotr Brozek, devre arası kamp çalışmalarına katılmak için Antalya'ya geldi.Bordo-mavili takımın Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'i, Anta

Brozekler ve Alanzinho kampta

Trabzonspor'un yeni transferleri Polonyalı kardeşler Pawel ve Piotr Brozek, devre arası kamp çalışmalarına katılmak için Antalya'ya geldi.

Bordo-mavili takımın Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'i, Antalya Havalimanı'nda Trabzonsporlu yöneticiler ve çok sayıda gazeteci karşıladı.

Brozek kardeşler, havalimanı çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, yarınki sağlık kontrolünden sonra basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Polonyalı futbolcular, daha sonra yöneticilerin de yer aldığı minibüse binerek, Trabzonspor'un kamp yaptığı Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Serenity Oteli'ne gitti. Pawel ve Piotr Brozek için yarın imza töreni düzenleneceği belirtildi.

Öte yandan Brozek kardeşlerle aynı uçakla Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho'da Antalya'ya geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor