Brozek, Manisa maçında oynayacak

Trabzonspor’da devre arasında renklerine bağladığı Brozek kardeşlerden en azından birinin Manisa maçında forma bulabileceği belirtildi. Hazırlık maçlarında ve Türkiye Kupası sınavında genel olarak yedek oyunculara şans veren teknik direktör Şenol Güneş’in

Brozek, Manisa maçında oynayacak

Trabzonspor’da devre arasında renklerine bağladığı Brozek kardeşlerden en azından birinin Manisa maçında forma bulabileceği belirtildi. Hazırlık maçlarında ve Türkiye Kupası sınavında genel olarak yedek oyunculara şans veren teknik direktör Şenol Güneş’in yarınki Manisaspor randevusunda Pawel Brozek’i en azından 45 dakika oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Golcü oyuncunun idmanlardaki performansından hayli memnun kalan ve antrenman eksiğinin sona erdiğini düşünen Güneş’in futbolcusuna, “Hazır ol” mesajını ilettiği belirtildi.

 

Bir diğer yeni transfer Piotr Brozek’in ise gelmeden önce yaşadığı hafif sakatlık sebebiyle kardeşinden kondisyon açısından biraz daha geride olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor