''Bordo-Mavili forma maç satmaz''

Engin, kupayı Fenerbahçe'ye ders vererek kazandıklarını belirterek, "Fenerbahçe eğer çok büyük kulüpse, bizi yenmesi lazım. Yok Fenerbahçe bize kupayı vermiş de, biz de ligi onlara verecekmişiz! Bordo - mavili forma maç satmaz, şike yapmaz. Çıkıp maçı kaz

''Bordo-Mavili forma maç satmaz''

Engin, kupayı Fenerbahçe'ye ders vererek kazandıklarını belirterek, "Fenerbahçe eğer çok büyük kulüpse, bizi yenmesi lazım. Yok Fenerbahçe bize kupayı vermiş de, biz de ligi onlara verecekmişiz! Bordo - mavili forma maç satmaz, şike yapmaz. Çıkıp maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

FENERBAHÇE'YE DERS VEREREK KUPAYI ALDIK"

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından adeta yeniden doğan Engin Baytar, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi hem Trabzonspor, hem de Bursasporlu taraftarların yüreğine su serpti.Engin, ligdeki konumlarının pek iç açıcı olmadığını belirterek, "Ligde, Trabzonspor'a yakışmayan bir pozisyondayız. Ama bizim için önemli olan bir hedef vardı, o da Türkiye Kupası'ydı. Bir de maç Fenerbahçe'yleydi ve tarih olarak da 5 Mayıs'a denk geldi. Sonuçta 1995- 1996 sezonunda şampiyonluk kaçınca vefat eden arkadaşlarımız vardı ve sahaya onlar için çıktık. Onlar için bu kupayı çok istemiştik. Fenerbahçe'ye ders vererek kupayı aldık. Bu nedenle çok mutluyuz. Ben bu kupayı onlara armağan ediyorum. Şu an inşallah huzur içinde yatıyorlardır. Mekanları cennet olsun. Bu kupa onlar içindi. En azından ben öyle düşünüyorum" dedi.

"ŞENOL HOCA OLMASA BELKİ DE BURADA OLMAYACAKTIM"

Engin, Şenol Güneş'in hem kendisi, hem de takım üzerinde etkisinin çok fazla olduğunu vurgulayarak, "İnşallah seneye de Şenol Güneş ile birlikte bambaşka bir Trabzonspor olarak hem Türkiye Kupası'nı kazanacağız, hem de 28 yıl sonra bu şampiyonluk hasretine dur diyeceğiz. Fenerbahçe maçından sonra gittim hocamın elini öptüm ve 'Allah razı olsun' dedim, 'Eğer siz gelmiş olmasaydınız, ben belki de Trabzonspor'da olmayacaktım, başka bir kulüpte olacaktım. Belki de bu sevinci sizinle birlikte yaşayamayacaktım' dedim. Her ne kadar insanlar benim için sorunlu dese de o benim elimden tuttu. O yüzden binlerce kez teşekkür ettim. İnşallah seneye de hocam ve Trabzonspor için bu takımda oynayıp, takım arkadaşlarımla birlikte hem Türkiye Kupası'nı, hem de şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe maçında dedikodulara son vereceklerini de söyleyen Engin, şöyle konuştu:

"Türkiye'de sezon sonuna yaklaşınca insanlar hemen dedikodular ortaya atıyor. Yok Fenerbahçe bize kupayı vermiş de, biz de ligi onlara verecekmişiz! Biz bordo - mavili formayı taşıyoruz. Trabzonspor'un şu ana kadar hiçbir maç sattığı görülmemiştir. Trabzonspor hiçbir zaman maç satmaz ve her zaman elinden geleni yapar. Fenerbahçe eğer çok büyük kulüpse, şampiyonluk kupasını almak istiyorsa kendi büyüklüğünü gösterip bizi ezmesi, yenmesi lazım. Biz Trabzonspor olarak çıkıp kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim için maç satmak veya şike yapmak hiçbir zaman söz konusu olamaz."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler