'Bora artık Trabzonspor'un'

 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, şu anda sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcunun takımdan ayrılmak istemediğini ancak başarılı kaleci Bora'ya Trabzonspor ve başka takımlardan transfer teklifi yapıldığını

'Bora artık Trabzonspor'un'

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, şu anda sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcunun takımdan ayrılmak istemediğini ancak başarılı kaleci Bora'ya Trabzonspor ve başka takımlardan transfer teklifi yapıldığını ifade etti.

Göksen, ''Bora'nın transferi konusunda Trabzonspor ile her türlü konuda anlaştık. Bora artık Trabzonspor'un futbolcusudur. Kendisi de Süper Lig'de oynamak istediği için futbolcumuzun bir anlamda önünü açtık'' dedi.

Göksen, iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Amacımız, 4-5 nokta transfer yaparak, kadromuzu güçlendirmek. İsimleri belirlenen futbolcuları takımı kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim olarak gerçekten takıma yararlı olacağına inandığımız isimleri kadromuza dahil etmek istiyoruz. Transfer konusunda aceleci olmayacağız. Önümüzde uzun zaman var. Teknik heyetin de görüşleri doğrultusunda çok titiz bir çalışma yaparak, ihtiyaç duyduğumuz mevkilere futbolcu almak istiyoruz'' diye konuştu.

Göksen, mavi-beyazlı ekibin gelecek sezon daha başarılı bir takım olmak istediğini, bunun için de bilinçli transferler yaparak, güçlü bir kadro oluşturmak zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

Önceki haberimiz:

Trabzonspor Bora'yı bitirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor