Boluspor'dan Fatih Terim'e teklif

Yılmaz Becikoğlu, oluşturacağı yönetimle birlikte Köroğlu Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek, kulüp başkanlığına aday olduğunu bildirdi.Boluspor'a yapılacak iyi, şerefli ve namuslu transferlerle birlikte daha kaliteli bir takım oluşturulacağını ifa

Boluspor'dan Fatih Terim'e teklif

Yılmaz Becikoğlu, oluşturacağı yönetimle birlikte Köroğlu Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek, kulüp başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Boluspor'a yapılacak iyi, şerefli ve namuslu transferlerle birlikte daha kaliteli bir takım oluşturulacağını ifade eden Becikoğlu, “Takıma genç nesil futbolcular alacağız, aç nesil alacağız, susamış futbolcu alacağız, namuslu futbolcu alacağız. Nerede doğdu, nerede çıktı, kimlerden geçti, hangi takımlarda çalıştı, bunların fizibilitesini yapacağız. Beni satmayan, Boluspor'u satmayan, namuslu, şerefli bir takım yaratacağımıza inanıyorum. Bunun için de çalışmalar başladı” ifadelerini kullandı.

Boluspor teknik direktörlüğü için Eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüştüğünü de belirten Becikoğlu, “Ayrıca Fatih Terim kardeşimi aradım. Fatih'e şunu dedim, 'Fatihçiğim, senin bana borcun var. Sen Boluspor'a gelirken Göztepe'ye gittin. Oradan bana bir sözün var. Ya bana sen geleceksin, veya her gittiği yerde saygınlığı olan, çevresi olan, namuslu, şerefli, dürüst, hodri meydan diyebilen, Boluspor'u sırtlayacak, Boluspor'u birleştirecek, altyapıya önem verecek, değerli bir hoca bulursun' dedim. Ağabey bana 3-5 gün, bir hafta müsaade et, bana büyük bir yük verdin, bunun gerekeni yapıp seni arayacağım dedi. O görevi ona verdim. Ondan başka da arayışa girmedim, onun cevabını bekleyeceğim” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Boluspor'u 1 yıl içinde Süper Lige çıkartacağını da belirten Becikoğlu, Süper Lige çıktıktan sonra, kurumsallaşmanın bir aşaması olarak Boluspor Sportif A.Ş. kurularak, şirketin halka arzının sağlanacağını kaydetti.

Bu arz işlemi ile kulübe ek kaynak sağlanacağını da sözlerine ekleyen Becikoğlu, “Bunun sonucunda kulüp daha sağlıklı, uluslararası kabul görmüş denetim işlemlerinden geçmiş olacak ve toplumun çeşitli kesimlerinde duyulan hassasiyet giderilmiş olacaktır” dedi.

Becikoğlu, Boluspor bünyesinde bisiklet, voleybol ve basketbol gibi bir çok spor dalının da olması gerektiğini, bunun için de çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler