'Boksta başarı çıtası yükselecek'

Yapılan Olağanüstü Kongrenin ardından Osmanlı Spor Boks Kulübü başkanlığa seçilen Mustafa Kuk,  Zigana Yörük Çadırında yemek verdi. GÜÇLÜ BİR YÖNETİM Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağanüstü kongrenin ardından tüm üyelerin oylarının alarak Osmanlı

'Boksta başarı çıtası yükselecek'

Yapılan Olağanüstü Kongrenin ardından Osmanlı Spor Boks Kulübü başkanlığa seçilen Mustafa Kuk,  Zigana Yörük Çadırında yemek verdi.

 

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağanüstü kongrenin ardından tüm üyelerin oylarının alarak Osmanlı Spor Boks Kulübü başkanlığa seçilen Mustafa Kuk ve yeni yönetim kurulu önceki akşam Zigana Yörük Çadırında gerçekleştirdiği yemeğin ardından görev dağılımını yaptı.

 

 Güçlü bir yönetim kurduklarını belirten Başkan Kuk, “Hedefimiz kulübümüzün yakaladığı başarıları daha ilerilere taşımak. Bunu da yaparken yönetimden tutunda her kesimiyle güçlü olmalısınız. Bizlerde bu bilinçle güçlü bir yönetim oluşturduk. Bunun yanında hal ve davranışlarıyla ahlaklı ve zeki sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.Antrenörümüz Turgut DEREKÖYLÜ ye güvenimiz tam  onun dediği doğrultuda hazırlık maçları yaparak şampiyonalara hem şampiyonluk parolası ile gideceğiz.Trabzon boksuna hizmet eden değerli hocalarımızla ortak hareket edip Trabzon boksunun başarı çıtasını yukarılara cıkartaçağız. İlk işimiz Trabzon boksuna tarafsız hizmet eden boks il temsilcisini kulüplerimizin ortaklaşarak isledikleri birisini seçmek.

 

YENİ YÖNETİM

 

Osmanlı Spor Boks Kulübü başkanı Mustafa Kuk yönetiminde oluşan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle oldu;

 

 Mehmet Solak Başkan Yardımcısı, Tayyar Turgut Genel Sekreter, Aykut Topçuoğlu Genel Sayman, Mustafa Kutlu Genel Kaptan, Murat Şahin Spor Direktörü, Alpay Celal Kömürcüoğlu Basın Sözcüsü görevlerine gelirken, H.Ali Koç, Yusuf Bulut, Gökmen Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Mehmet Armutçu, Taner Akçay ve Harun Çolak yönetim kurulu üyeleri oldu. Görev dağılımının ardından yöneticiler çalan müzik eşliğinde gönüllerinde eğlendiler.

 

Trabzon boks camiasından Trabzon’a boks sporu getiren Hasan Değirmenci, Akçaabat boks antrenörü  Mehmet Değirmenci, Belediye boks antrenörü Cahit Süme , Trabzon’da boksun gelişimine çok faydalı olan ve hizmet en hiç kaçınmayan boks hakemi Ali Öztürk geceye katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor