Boks Federasyonu o protestoya cevap verdi!

Hekimoğlu Boks Kulübü sporcularının ellerini zincirleyerek Boks Milli takımına yaptıklarına karşı yaptıkları protestoya federasyondan cevap geldi.

Boks Federasyonu o protestoya cevap verdi!

Suat Hekimoğlu Boks Kulübü, sporcularının Milli takıma alınmamasının ardından sporcular ellerinde zincirlerle Boks Federasyonu'nu protesto etmişti.

Boks Federasyonu ise bugün protesto ile ilgili açıklama yaptı. Federasyon'dan yapılan açıklamada: "Tüm boks camiasının dikkatine, Son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu durumları göz ardı ederek kişisel görüş ve düşüncelerle Federasyonumuz ve Boks camiası adına üzücü açıklamaların yapıldığına tanık olmaktayız. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası'na teknik kurulun kararıyla derece yapmaya en yakın sporcuların turnuvaya götürülmesine karar verilmiştir. Ülkemizdeki yüksek döviz kuru münasebetiyle, illerdeki diğer şampiyonalrda göz önüne alınarak bu tarz bir tasarruf tedbirine başvurulmuştur.

Sayınb Suat Hekimoğlu yaptığı açıklamda, kendi kulübüne bağlı sporcuların şampiyonaya götürülmeme sebebi tasarruf tedbirleri ise sporcuların tüm masrafları tarafınca karşılanacağını bildirmiştir. Bu noktada Boks Federasyonu olarak Sayın Suat Hekimoğlu'na açık çağrımızdır;

Açıklamalarında samimi ise ilgili sporcuların tüm masraflarını karşılaması durumunda, sporcuların şampiyonaya katılımı için gerekli işlemlerin başlayacağını tüm boks kamuoyuna saygılarımızla bildiririz." sözlerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler