BJK- TS maçı öncesi görüşler

Beşiktaş- Trabzonspor maçı öncesi Haber61.net köşe yazarı Turgay Beşyıldız RADYOHABER61’DE SPOR ÖZEL programına katılarak değerlendirmelerde bulundu.Beşyıldız; “Son 11 haftada Trabzonspor’un da Fenerbahçe’nin de 2’şer mağlubiyet hakkı var. Çağrışım yapmıy

BJK- TS maçı öncesi görüşler

Beşiktaş- Trabzonspor maçı öncesi Haber61.net köşe yazarı Turgay Beşyıldız RADYOHABER61’DE SPOR ÖZEL programına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Beşyıldız; “Son 11 haftada Trabzonspor’un da Fenerbahçe’nin de 2’şer mağlubiyet hakkı var. Çağrışım yapmıyorum. Ama Trabzonspor idmanlarını takip etmiş biri olarak, takımda inanmış çemberi gördüm. Bu inançla yola çıktığım zaman. Guerasma’nın da sakatlıklarının olmasıyla birlikte Trabzonspor ağır basıyor. Trabzonspor’a karşı en büyük silah BJK taraftarıdır. Fener’in şampiyon olmasını istemediklerini söylediler ama bu maçı Trabzonspor’a verecekler anlamına gelmez. Trabzonspor belki ilk 20 dakikada bir bocalama yaşayabilir. Ama golsüz geçirirse en kötü ihtimalle 1 puanla dönecektir. Trabzon Lig yarışına FB ile devam eder. Fener’in de bu haftaki rakibi zor olacak. Önüzümdeki hafta hem FB hem de TS açısından çok önem taşıyor. Maçın ilerleyen dakikalarında yorgunlukta Alanzinho ve Yattara’nın oyuna dahil olması maçın kaderi değişebilir. Son ilk 60 dakika ne olursa olsun maç o skorla bitmeyecektir. Son 30 dakika her şey değişecek diye inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler