BJK maçı çıkışı boğazını kestiler!

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın ile Dinemo Kiev arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının ardından maç çıkışı Ülkü Sünetçi (37) isminde bir vatandaş boğazından bıçaklandı.UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan v

BJK maçı çıkışı boğazını kestiler!

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın ile Dinemo Kiev arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının ardından maç çıkışı Ülkü Sünetçi (37) isminde bir vatandaş boğazından bıçaklandı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1 yenilgisiyle sonuçlanan Dinamo Kiev karşılaşmasının bitiş düğünden sonra stat dışında isminin Ülkü Sünetçi olduğu öğrenilen bir vatandaş boğazı kesilerek yaralandı. Olayın ardından 112 Acil Servis'e yapılan ihbar doğrultusunda bir ambulans stad çıkışına gelerek Sünetçi'ye müdahale etti.

Boğazındaki damarlarda kesik bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan ancak isminin Ülkü Sünetçi olduğu öğrenilen 37 yaşlarındaki vatandaş, önce Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından burada damar cerrahisi bulunmaması üzerine Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yüzünde de bıçak darbeleri bulunan Sünetçi'nin alkollü olduğu ve üzerinden güvercinlere çektirilen niyet kağıtları çıktığı öğrenildi. Polis boğazı kesilen Sünetçi'nin karşılaşmayı izleyen bir seyirci olup olmadığını belirlemeye çalışırken, yaralamayı kim veya kimlerin yaptığıyla ilgili çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler