Bize şampiyonluk hediye edin!

Trabzonsporlu futbolcular Egemen Korkmaz, İbrahim Yattara ve Barış Ataş, Rize'nin Pazar İlçesi Sessiz dere köyünde fanatik Trabzonspor taraftarı Metin Karahan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.Eski Pazar sporlu oyuncu Can Cumhur Bozacı ile birlikte

Bize şampiyonluk hediye edin!

Trabzonsporlu futbolcular Egemen Korkmaz, İbrahim Yattara ve Barış Ataş, Rize'nin Pazar İlçesi Sessiz dere köyünde fanatik Trabzonspor taraftarı Metin Karahan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Eski Pazar sporlu oyuncu Can Cumhur Bozacı ile birlikte fanatik Trabzonsporlu Metin Karahan'ı köyündeki evinde ziyaret eden oyuncular kendi isimlerini taşıyan formaları imzaladılar. Can Cumhur Bozacı ile birlikte Pazar'a gelen oyuncular sessizce gittikleri Sessiz dere köyünde vatandaşların da yoğun bir ilgisiyle karşılaştılar.

Fanatik Trabzonspor taraftarı Karahan'a, imzaladıkları formaları veren oyuncular, yaklaşık 1 saat kaldıkları Sessiz dere köyünden tatlı hatıralarla ayrıldılar.

Barış Ataş ile Diyarbakırspor'da, Egemen ile de Bursaspor'da birlikte futbol oynadığını söyleyen Pazarspor'un eski oyuncularından Can Cumhur Bozacı, memleketi Pazar'daki fanatik Trabzonspor taraftarıyla, Trabzonsporlu oyuncuları bir araya getirme anlamında bu ziyaretin gerçekleştirildiğini söyledi.

Egemen ise Pazar'da çok sayıda Trabzonspor taraftarı olduğunu görmekten memnunluk duyduğunu belirterek, sezon sonunda kendilerine şampiyonluk hediye etmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor