Biz Madrid, Trabzon Barcelona

Tayfur Havutçu ve İbrahim Üzülmez’le sohbet eden Guti, “Beşiktaş’ı Real Madrid’e benzetiyorum. Tam bir yıldızlar topluluğu. Real’in en büyük rakibi Barcelona lider. Türkiye’de de aynı renkleri taşıyan Trabzon zirvede. Genel olarak benzerlikler çok. Trabzo

Biz Madrid, Trabzon Barcelona

Tayfur Havutçu ve İbrahim Üzülmez’le sohbet eden Guti, “Beşiktaş’ı Real Madrid’e benzetiyorum. Tam bir yıldızlar topluluğu. Real’in en büyük rakibi Barcelona lider. Türkiye’de de aynı renkleri taşıyan Trabzon zirvede. Genel olarak benzerlikler çok. Trabzonspor takımı oyunu daha öne çıkaran bir ekip.

 

Beşiktaş ise bunu düşünmenin yanı sıra yıldız oyunculara ağırlıklı kadrosu ile herkesin zevkle takip edeceği bir takım. Şahsen İspanya’daki yarışın benzerini burada yaşıyorum. Takım isimleri değişse de ortam benziyor. Ancak buradaki futbol aşırı agresif ve sert. Biz bu yüzden Avrupa maçlarında daha etkili oynuyoruz. Ligde ise puanlar yitirdik. Rakiplerin futbol oynamaktan çok, oynatmamayı düşünmesi, bize bu kayıpları yaşattı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler