"Birinci görevimiz Trabzonspor"

Ortahisar Kanuni FK altyapı faaliyetlerini tam gaz sürdürüyor.

"Birinci görevimiz Trabzonspor"

Trabzon altyapı konusunda en önemli yapılanmalara imza atarken gelecek adına Trabzon futbolu ve ülke futboluna kazandıracağı futbolcularla misyonunu sürdürmeyi hedefliyor.


5 branşta mücadele edem Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü başarılarına yenilerini eklemek istiyor. U19 branşında rakiplerini saf dışı bırakıp Türkiye finalinde rakibine 1-0 mağlup olarak turnuvada ikinci oldu ve gelecek adına umut verdi.
U13 branşında bölge birincisi olmayı başaran Ortahisar Kanuni Futbol Takımı zorlu rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

Ortahisar Kanuni Altyapı Koordinatörü Kamil, “önümüzde uzun bir maraton var ve dereceler bu maratonun mükâfatları. Bizim birinci görevimiz oyuncu yetiştirip Trabzonspor ve diğer kulüplere oyuncu yetiştirmek. Birinci misyonumuz bu” dedi.

Birbirinden değerli hocalarımızla bir bütün içinde huzurlu bir ortamda çalıştıklarını dile getirerek, “bu oluşumu kuranlara ve destekleyenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor