Bir transfer daha geliyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, daha zor geçeceğini söylediği ligin ikinci yarısı için Brozek kardeşlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti, "İsmi saklı bir oyuncu daha alacağız" dedi. İngiltere'deki tatilinden dönüşte Antalya kampına katılması bek

Bir transfer daha geliyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, daha zor geçeceğini söylediği ligin ikinci yarısı için Brozek kardeşlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti, "İsmi saklı bir oyuncu daha alacağız" dedi.

 

İngiltere'deki tatilinden dönüşte Antalya kampına katılması beklenen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iç transferde sorun yaşamayacaklarını söyledi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş'in önceki gün yaptığı, "İç transfer daha önce bitmeliydi. Kamp ortamında transfer konuşulması hoş değil" açıklaması sonrası bu durumla ilgili başkan Şener de konuştu.

 

Şener ilk imzayı kongre öncesi, "Sözleşmemi kongre sonrasında uzatacağım" diyen Selçuk İnan'a attırmayı planlıyor. Şener, "Futbolcumuzla ilk görüşmede olumlu sonuç aldık. Kendisine imzayı attırdıktan sonra Egemen, Ceyhun ve Yattara ile görüşmelere başlayacağız. Dış transferde ise iki isimle (Brozek kardeşler) anlaştık. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bir oyuncu daha alacağız. Ancak şu anda ismini açıklamıyoruz" diye konuştu.

 

Sezonun ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha çekişmeli geçeceğini söyleyen Şener, "Bu yüzden de kadromuzu ülkelerinde herkesin beğenisini kazanmış Brozek kardeşlerle güçlendirdik" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler