Bir takım bu akşam Süper olacak!

 Lige 7 yıldır uzak olan Altay ile geçtiğimiz sezon veda eden Konyaspor, Süper Lig'e yükselen son ekip olabilmek için bugün 19.00'da karşı karşıya geliyor.Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'nun son maçında bu akşam karşılaşacak Altay ile Konyaspor, Turkcell

Bir takım bu akşam Süper olacak!

 

Lige 7 yıldır uzak olan Altay ile geçtiğimiz sezon veda eden Konyaspor, Süper Lig'e yükselen son ekip olabilmek için bugün 19.00'da karşı karşıya geliyor.

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'nun son maçında bu akşam karşılaşacak Altay ile Konyaspor, Turkcell Süper Lig'e yükselen 3. ve son ekip olabilmek için mücadele edecek.

Bu sezon değişen statü nedeniyle tek devreli lig usulüyle oynanan Yükselme Grubu'nda ilk iki maç sonunda 6 puan toplayan Konyaspor ile 4 puana ulaşan Altay, İstanbul'da Süper Lig'e yükselen son takım olabilmek için karşılaşacak.

2002-2003'ten beri uzak kaldığı lige dönmek için 2005-2006'dan beri 4. kez play-off'ta mücadele eden Altay'ın, Süper Lig'e yükselebilmesi için bugünkü müsabakadan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Geçen yıl küme düşen Konyaspor ise müsabakadan en az 1 puan aldığı takdirde, gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de oynama hakkını kazanacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler