Bir maçta tam 36 kırmızı kart!

Sahadaki 22 ve yedek kulübesindeki 14 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.Arjantin 4'üncü Futbol Ligi'nde Claypole ile Victoriano Arenas takımları arasında oynanan ve ev sahibi ekimin 2-0 önde olduğu maçta hakem Damian Rubio, son dakikada çıkan kavga sonunda

Bir maçta tam 36 kırmızı kart!

Sahadaki 22 ve yedek kulübesindeki 14 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Arjantin 4'üncü Futbol Ligi'nde Claypole ile Victoriano Arenas takımları arasında oynanan ve ev sahibi ekimin 2-0 önde olduğu maçta hakem Damian Rubio, son dakikada çıkan kavga sonunda sahadaki 22 ve yedek kulübelerindeki 14 oyuncuya birden kırmızı kart göstererek tarihe geçti.

Maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Rubio yardımcılarıyla soyunma odasına güçlükle giderken, yazdığı raporunda iki takımın sahadaki 22 ve yedek kulübesinde 14 oyuncusunu kavgaya karıştıkları için kırmızı kartla ceza verdiğini bildirdi.

Victoriano Arenas yöneticileri hakemin polis desteğine karşı çıktığını, olaylardan tek sorumlunun hakem olduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler