"Bilmediğim için küfretmedim"

Konyaspor beraberliğinin ardından "1960'lı yılların futbolu oynanıyor" diyerek gündeme oturan Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster, İBB yenilgisinin ardından yine bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.."Bugün maçın başından sonuna kadar çok

"Bilmediğim için küfretmedim"

Konyaspor beraberliğinin ardından "1960'lı yılların futbolu oynanıyor" diyerek gündeme oturan Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster, İBB yenilgisinin ardından yine bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu..

"Bugün maçın başından sonuna kadar çok açık ve pasif bir takımla mücadele ettik. Sadece savunma yaparak bizim hatalarımızı bekleyen takım vardı karşımızda. İlk 25 dakika çok iyi oynadık. Rakibimizin gole kadar pozisyonları yoktu. Mehmet'in atılması ve negatif olaylardan dolayı kaybettik. Maçı kazanması gereken taraf bizdik ama olmadı.

Saha dışına gönderilmem hakkında 4. hakemin bize söylediği yan hakeme küfür etmemmiş. Ben Türkçe hiç bir küfür bilmiyorum bırakın küfürü bir kelime bile bilmiyorum. Böyle birşey yapmam da mümkün değil. Yan hakeme itirazlarımız oldu. Net ofsaytları görmezden gelip oyunu devam ettirdi. Yan hakeme Türkçe bir kelime bilmediğim için küfür de etmedim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler