Bilardo şampiyonası Trabzon'da

Sezgin Eroğlu'nun UMB/CEB World Cup-3 Cushion Bilardo Dünya Şampiyonası'nda, mücadele edeceği bildirildi. Trabzon'da 14- 20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan UMB/CEB World Cup-3 Cushion Şampiyonası'nın ikinci etabında puan arayacak olan Eroğlu, 2

Bilardo şampiyonası Trabzon'da

Sezgin Eroğlu'nun UMB/CEB World Cup-3 Cushion Bilardo Dünya Şampiyonası'nda, mücadele edeceği bildirildi.

Trabzon'da 14- 20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan UMB/CEB World Cup-3 Cushion Şampiyonası'nın ikinci etabında puan arayacak olan Eroğlu, 20'ye yakın ülkeden 176 bilardocu ile yarışacak.

Sezgin Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada ilk hedefinin 32 sporcu arasına girebilmek olduğunu belirterek, şampiyonada Denizli Belediyespor'u ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Denizli Belediyespor Kulüp Müdür Vekili İsmail Eğitmenoğlu da, Denizli Belediyespor flamasını usta bilardocu Sezgin Eroğlu'na teslim ederek, kendisine başarılar diledi.

Bilardo sporu ile 15 yıldır uğraşan 40 yaşındaki Sezgin Eroğlu'nun, bugüne kadar 3 kez Ege Bölgesi Şampiyonluğu, 2004- 2005 sezonunda da takım halinde ortak olduğu Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor