Beyaz'ın maskot hamsi ile şovu

Beyaz Show” programı ile tanınan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, Trabzon’da, olimpiyatların maskotu hamsi ile bir araya gelince olanlar oldu ve kolbastı oynadı.“Paso Denizbank” adlı gösteri için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Hasan Polat Spor Salonu’nd

Beyaz'ın maskot hamsi ile şovu

Beyaz Show” programı ile tanınan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, Trabzon’da, olimpiyatların maskotu hamsi ile bir araya gelince olanlar oldu ve kolbastı oynadı.

“Paso Denizbank” adlı gösteri için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Hasan Polat Spor Salonu’nda üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Beyazıt Öztürk’e programın sonuna doğru bir sürpriz yapıldı.

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın maskotu olan hamsi yanına gelince, ünlü komedyen kısa bir şaşkınlık geçirdi.

Maskot hamsiyi taşıyan Özkan Şengül’e mikrofonu uzatan Beyazıt Öztürk, seyredenlerin oyunlar hakkında bilgi edinmesini sağladıktan sonra, öğrencilerin “kolbastı oyna, kolbastı oyna” şeklindeki tezahüratı karşısında, “Ben oynamayı beceremem” dedi. Bunun üzerine maskot hamsi, orkestranın çaldığı müzik eşliğinde  Beyazıt Öztürk’ün karşısına geçerek kısa bir kolbastı gösterisi yaptı. Ünlü şovmen de önce alkış, sonra küçük hareketlerle hamsiye eşlik etti.

Beyazıt Öztürk’ü gösterinin sonunda maskot hamsinin küçüklerinden hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler