Beşiktaş’tan Şenol Güneş için flaş açıklama!

Beşiktaş, Şenol Güneş'e gelen Milli Takım Teknik Direktörlüğü yanıtını verdi.

Beşiktaş’tan Şenol Güneş için flaş açıklama!

Beşiktaş, Şenol Güneş'e TFF'den gelen teklifi reddetti. 


Beşiktaş, TFF’den Şenol Güneş’e gelen A Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklifine olumsuz yanıt verdi. Sabah saatlerinde Şenol Güneş’in Yıldırım Demirören’le görüşmesi gündeme damgasını vururken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gün içinde yaptığı açıklamada Güneş’in hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştırmasına sıcak bakmadığını belirtti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF’den gelen; Şenol Güneş’in 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde grupta kalan 4 maç için hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştırması yönündeki teklife olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş’tan Şenol Güneş’e üç alternatifli çözüm

Öte yandan Beşiktaş’ta isminin verilmesini istemeyen bir üst düzey bir yönetici, üç çözüm yolu ortaya sürdü. Söz konusu açıklamada “En hayırlısı elbette Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta kalmasıdır. Hiç arzu etmeyiz ama anlaşırsa tamamen Milli Takımı çalıştırmalı. Bir başka formül ise, hem Beşiktaş, hem Milli Takım hocası olmasıdırki, bu iki tarafada büyük zarar verir. Hangi tarafa konsantre olur, tarafları çok yıpratacak bir durumdur” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor