Beşiktaş'tan Rüştü açıklaması

 Beşiktaş Yönetim Kurulu, dün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Rüştü Reçber'i suçlayıcı ve zan altında bırakan açıklamaları üzerine kulübün internet sitesinden bir açıklama yayınlamıştı.Siyah beyazlı yönetim, bugün de Akaretler'deki kulüp binası

Beşiktaş'tan Rüştü açıklaması

 Beşiktaş Yönetim Kurulu, dün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Rüştü Reçber'i suçlayıcı ve zan altında bırakan açıklamaları üzerine kulübün internet sitesinden bir açıklama yayınlamıştı.

Siyah beyazlı yönetim, bugün de Akaretler'deki kulüp binasında bir araya geldi. Başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda Rüştü Reçber yer aldı.

Tecrübeli oyuncuyla yüz yüze görüşen siyah beyazlı yöneticiler, daha sonra bir açıklama hazırlayarak yine kulübün internet sitesinden yayınlayacaklarını belirtiler.

Toplantı sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü Mete Düren, dün yapılan açıklama sonrası Rüştü'nün hedef gösterilmesinden son derece rahatsız ve kaygılı olduklarını söyledi.

Düren, "Rüştü bugün buradaydı ve görüştük. Biz Rüştü'nün bu şekilde Fenerbahçe Kulübü tarafından hedef gösterilmesinden son derece rahatsısız ve kaygılıyız. Geçmişte Rüştü'nün başına talihsiz bir olay geldi. Yine böyle bir olay yaşansın istemiyoruz. Rüştü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırmasının sebebidir diye gösterilince kendini bilmezin biri çıkar ve istenmeyen olaylar yaşanmasına sebep olabilir. Eğer böyle bir olay gerçekleşirse bu durumun sorumlusu Fenerbahçe yönetimidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler