Beşiktaş'tan Ferrari'ye rekor ceza!

Fenerbahçe'yle yapılan derbi maçta hem kırmızı kart gören hem de penaltıya sebebiyet verdiği için eleştiri oklarının hedefi olan Mateo Ferrari'ye siyah-beyazlı yönetim ağır para cezası verdi. Fenerbahçe'yle yapılan derbi maçta hem kırmızı kart gören hem d

Beşiktaş'tan Ferrari'ye rekor ceza!

Fenerbahçe'yle yapılan derbi maçta hem kırmızı kart gören hem de penaltıya sebebiyet verdiği için eleştiri oklarının hedefi olan Mateo Ferrari'ye siyah-beyazlı yönetim ağır para cezası verdi.

 

Fenerbahçe'yle yapılan derbi maçta hem kırmızı kart gören hem de penaltıya sebebiyet verdiği için eleştiri oklarının hedefi olan Mateo Ferrari'ye siyah-beyazlı yönetim ağır para cezası verecek. Yönetimin, İtalyan futbolcuya 100 bin euro para ceza vereceği öğrenildi.

 

Takımın kötü gidişi, oyuncunun sözleşmesindeki ağır tazminat maddesi ve stoper konusunda alternatiflerin az olması nedeniyle Ferrari'yi kadro dışı bırakmayan yönetimin, sezon sonunda tecrübeli futbolcuyla yollarını ayıracağı da belirtilirken, bunun ardında Ferrari'nin aldığı ücretin çok yüksek olması gerçeğinin yattığı iddia ediliyor.

 

YILLIK 3.5 MİLYON EURO ALIYOR; 2 MİLYON EUROSU GARANTİ PARA

Mateo Ferrari'nin, yıllık 3.5 milyon euro kazandığı ve bu paranın da tam 2 milyon euro'sunu garanti para olarak aldığı belirtiliyor.

 

Bu arada, transfer komitesinin Ersan'ın bonservisi için Adanaspor'la önümüzdeki süreçte masaya oturacağı öğrenildi. Yöneticiler, 'biz istemediğimiz sürece Ersan, Beşiktaş'tan başka bir yere gidemez' derken, sakatlığı nedeniyle sezonu erken kapatan genç savunma oyuncusu Ersan Gülüm, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Umarım, Adanaspor ve Beşiktaş, sezon sonunda bir anlaşmaya varırlar. Tüm kalbimle söylüyorum, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Başka bir yere kendimi yakıştıramıyorum; çünkü bugün adımdan bahsettiriyorsam bu Beşiktaş’ın sayesinde bu nedenle Beşiktaş’ta kalmak istiyorum.” dedi.

  

ERSAN: KİMSE MERAK ETMESİN; BENİ BIRAKTIKLARI GİBİ BULACAKLAR

Genç futbolcu, "Kimse merak etmesin, beni bıraktıkları gibi bulacaklar. Yazın herkes tatildeyken ben çalışacağım, eski formumla sahalara dönceğim. Hatta eskisinden çok daha iyi olacağım." şeklinde konuştu.

 

Ersan, derbi mağlubiyetinden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, takımının Türkiye Kupası'nı kazanacağına inandığını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor