Beşiktaş'a karşı tam kadro mu?

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final yolunda oynayacağı Beşiktaş maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu.Aynı haftada Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş ile Turkcell süper ligde de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Ş

Beşiktaş'a karşı tam kadro mu?

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final yolunda oynayacağı Beşiktaş maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu.

Aynı haftada Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş ile Turkcell süper ligde de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Şenol Güneş’in esas ağırlığı Lig maçına vermesi bekleniyor.

Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Manisa’da puan kaybı halinde Beşiktaş maçının sonucu ne olursa olsun çeyrek finale yükselecek.

Çeyrek final şansını Manisaspor- Gaziantep BB maçının sonucuna bırakmak istemeyen Trabzonspor’un Beşiktaş maçında tam kadrosu ile mücadele etmesi bekleniyor. Bordo Mavililer Beşiktaş maçından hem çeyrek final vizesi alarak hem de Fenerbahçe maçı öncesi gerek kırmızı kart ve gerekse sakatlık nedeniyle kadroda kayıp yaşamadan çıkmak istiyor.

Kupada daha önce kaleyi koruyan Tolga Zengin bu maçta da kalede olabilir. Sakatlıktan yeni kurtulan Egemen Korkmaz’ın da maç kadrosunda olacağı, ancak 11’de olmayacağı tahmin ediliyor. Cezası nedeniyle Ankaragücü maçında forma giyemeyen Engin Baytar’ın da Beşiktaş maçında 11’de oynaması bekleniyor.

İlk kez maç kadrosuna alınan Brozek kardeşlerin Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında ilk 11'de olmaları beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor