Beşiktaş TS'li basketciyi istiyor

Medical Park Trabzonspor Basketbol takımı Genel Direktör Doğan Hakyemez, son günlerde adı transfer spekülasyonlarına karışan Michael Wright’la ilgili bir açıklama yaptı.Yaptığı açılmayla transfer spekülasyonlarına artmasına son noktayı koymak istediğini b

Beşiktaş TS'li basketciyi istiyor

Medical Park Trabzonspor Basketbol takımı Genel Direktör Doğan Hakyemez, son günlerde adı transfer spekülasyonlarına karışan Michael Wright’la ilgili bir açıklama yaptı.

Yaptığı açılmayla transfer spekülasyonlarına artmasına son noktayı koymak istediğini belirten Hakyemez, “Beşiktaş Cola Turka takımı 3 haftadır Michael Wright’ı bizden istiyor. Ancak yönetim kurulumuz basketbol takımımızın hedefleri doğrultusunda bu oyuncumuzun takımın en önemli parçası olduğu yolundan hareket ederek kendisini hiçbir kulübe vermemek kararı aldığı gibi önümüzdeki günlerde Ali Karadeniz ile uzun süreli bir anlaşmayı da yapma kararı almıştır. Bu konuyu spor kamuoyu ile paylaşıp Wright ile ilgili son noktayı koyuyoruz” dedi.

Başarılı oyuncu Michael Wright Trabzon’da mutlu olduğunu dile getirerek, “Zaten büyük hedefleri olan bir takımdayım ve herkes bunun daha da iyi olması için uğraşıyor. İşler şu an çok iyi gözükmüyor gibi olsa da biz iyi yoldayız ve iyi bir ekibe sahibiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor