Beşiktaş-Trabzon maçından notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Trabzonspor karşısında forvetteki tercihini Bobo'dan yana kullanıp Hugo Almeida'yı yedek soyundurdu.Siyah-beyazlılarda savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman-Sivok ikilisi görev yaparken ön liberoda ise Fernandes il

Beşiktaş-Trabzon maçından notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Trabzonspor karşısında forvetteki tercihini Bobo'dan yana kullanıp Hugo Almeida'yı yedek soyundurdu.

Siyah-beyazlılarda savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman-Sivok ikilisi görev yaparken ön liberoda ise Fernandes ile Necip oynadı.

Sakat olan Quaresma'nın yokluğunda orta alanın sağında Hilbert forma giyerken, Simao ise solda yer aldı.

Sakatlığı geçen Guti, Trabzonspor karşısında formasına kavuşurken savunmanın sağında Ekrem, solunda ise İsmail şans buldu.

DOĞUKAN KADRODA

Schuster, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ikinci yarıda görev verdiği genç futbolcu Doğukan Pala'yı Trabzonspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna dahil etti.

Doğukan'ın yanı sıra Cenk Gönen, Mert Nobre, Fabian Ernst, Hugo Almeida, Erhan Güven ve Mehmet Aurelio yedek kulübesinde yer alan diğer isimler oldu.

Beşiktaş'ta Nihat Kahveci, Hakan Arıkan ve kart cezalısı Ferrari kadroda yer almadı.

SELÇUK İLK 11'DE

Trabzonspor'da ise geçen haftaki Kayserispor maçında hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Selçuk ile yedek kulübesinde oturan Giray ve Piotr Brozek, Beşiktaş karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş, geçen hafta 11'de oynattığı Mustafa Yumlu'yu yedek soyundururken, savunmanın göbeğinde Giray-Glowacki ikilisini oynattı.

Güneş, Beşiktaş karşısında hücum hattını Burak, Jaja ve Umut'tan oluşturdu. Kayserispor maçında ilk 11'de görev alan Ceyhun ve Alanzinho ise yedek soyundu.

Bordo-mavililerde yedek kulübesinde Tolga, Ceyhun, Barış, Mustafa, Alanzinho, Pawel Brozek ve Yattara yer aldı.

TRİBÜNLER DOLMADI

Trabzonsporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterip kendilerine ayrılan eski açık tribündeki bölümü doldururken, Beşiktaş tribünlerinde ise yer yer boşluklar göze çarptı.

Özellikle 75 liradan satılan eski açık tribünde boşluklar gözlenirken, diğer tribünler de tamamen dolmadı.

"HEPİMİZ BAYKUŞUZ"

Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal içerikli pankartlarına bir yenisini de Trabzonspor maçında ekledi.

Kolombiya Ligi'nde bir futbolcunun maç oynanırken sahaya giren baykuşa tekme atmasına tepki gösteren taraftarlar, kapalı tribünde "Hepimiz Baykuşuz" yazılı pankart açtı.

ERBAKAN UNUTULMADI

Beşiktaş taraftarları ayrıca geçen hafta vefat eden eski başbakanlardan, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ı da unutmadı.

Kapalı tribünde, üstünde Erbakan'ın fotoğrafı bulunan "Mekanın Cennet Olsun Hocam" yazılı pankart açıldı.

Bu arada, karşılaşmayı (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink de izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler