Beşiktaş taraftarından Olcay ve Sosa kararı

Sosa ve Olcay tribünlere çağrılacak

Beşiktaş taraftarından Olcay ve Sosa kararı
Trabzonspor'un bu hafta karşılaşacağı Beşiktaş'ta siyah beyazlı taraftarlar eski oyuncuları Olcay Şahan ve Jose Sosa'yı alkışlarla tribünlere çağıracak.
 
Süper Lig'in 6. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcuları Caner Erkin'i maç öncesi protesto etmişti. Milli futbolcu da tepkilerin ardından kendisini çağıran Beşiktaş taraftarının bulunduğu deplasman tribününün önüne gelerek diz çöküp selam vermişti.
 
Caner Erkin, maç boyunca da sarı-lacivertli taraftarların yoğun tepkisine maruz kalmıştı.
 
Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen Jeremain Lens'i de aynı maçta ıslıklarla protesto etti.
 
OLCAY VE SOSA'YA VEFA
 
Kadıköy'de yaşanan bu protestonun ardından Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği de bir açıklama yaparak, Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u konuk edecekleri mücadelede eski oyuncuları Olcay ve Sosa'ya 'vefa' örneği sergileyeceklerini bildirdi.
 
"BİR 'VEFA' DERSİ OLALIM"
 
Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yazılı açıklaması şöyle;
 
"Beşiktaşlılık, emeğe saygı ve geçmişine vefalı olmaktır. Futbolcumuz Caner Erkin'e 90 dakika boyunca yapılan saygısızlığı üzülerek izledik. Bizde alınteri dökmüş olan Olcay ve Sosa'yı gelecek maç stadımızda misafir edeceğiz. Beşiktaşlılığın farkını gösterelim. Onları alkışlarla tribünlerimizin bağrına basalım. Bir VEFA dersi olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler