Beşiktaş penaltıda veda etti!

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Beşiktaş-Lyon maçı 2-1'lik skorla uzatmalara kaldı. Uzatmalarda iki takım da gol bulamadı. Mitrovic'in kaçırdığı penaltı maçın sonucunu tayin etti.

Beşiktaş penaltıda veda etti!

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Beşiktaş 2-1'in rövanşında Fransa'nın güçlü ekibi Olympique Lyon ile Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. 


Beşiktaş maçın 27. dakikada Talisca'nın attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Lyon 35. dakikada Lacazetti'nin attığı golle skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı 1-1 berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında Beşiktaş 58. dakikada Talisca kendisi ve takımının ikinci golünü atarak Beşiktaş'ı yeniden öne geçirdi. Kısasıya geçen karşılaşmada Beşiktaş çok sayıda gol pozisyonu bulurken bir golü de direkten döndü. 

Uzatmalarda her iki takım da gol bulamazken penaltılar maçın kaderini yazdı. Nefeslerin tutulduğu maçta Mitrovic'in kaçırdığı penaltı yüzünden Beşiktaş UEFA kupasına veda etti. 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümünü 2-1 önde tamamladığı maçta Fransa'nın Olympique Lyon takımına penaltılarda 7-6 yenilerek elendi.












 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor